BABY 2in1 SHAMPOO PEAR

1500 Lekë

  • A e dini se foshnjave u duhen gjashtë muaj për të zhvilluar tonin e përhershëm të lëkurës? Ju nuk mund ti imagjinoni gjërat, por ato në të vërtetë po ndryshojnë nuanca!
  • Mbroni dhe ushqeni lëkurën e tyre delikate në mënyrë të natyrshme Shampon e foshnjës ATTITUDE 2-në-1 – Nektar dardhe.
  • EWG VERIFIED, me përbërës hipolergjikë dhe qetësues si gjethja e boronicës, kjo shampo natyrale për foshnje është një mënyrë për t’i larë ato pa shqetësime
  • Filloni ose mbaroni ditën e tyre duke i rifreskuar nga koka tek këmbët me shampon e kokes dhe trupit ne nektarin e dardhes, Pear Nectar 2- në-1.
BABY 2in1 SHAMPOO PEAR

1500 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro