Conditioner Crème

2750 Lekë

Balsami yne ne forme kremi jep ushqim intensiv me përbërës që i duan flokët si vaji i kokosit, ekstrakti i bambusë dhe dylli i lëkurës së portokallit që mbron dhe I jep flokut hidratimin e nevojshem. Rezultatet? Flokë të butë dhe të mëndafshtë.

Bërë me dyllë lëkure portokalli të ricikluar, një nënprodukt i industrisë së lëngut të portokallit. Dylli i lëkurës së portokallit përmban lipide botanike të cilat veprojnë për të mbrojtur, zbutur dhe hidratuar lëkurën dhe flokët. I pasur me vitaminë C, dylli i lëvozhgës së portokallit mund të përmirësojë forcën e flokëve duke reduktuar keputjen dhe te majat dyshe.

I përshtatshëm për flokë afro ose të trashe, flokë të lyer, flokë të thatë dhe të yndyrshëm. Funksionon mirë në ujë të butë dhe të fortë.

Conditioner Crème

2750 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro