GLOV COOLCURL Heatless Hair Curling Tool

2500 Lekë

Kacurrela natyrale me aksesorin me “Cool” te momentit COOLCURL™

  • I mbushur me një shkumë memorie inovative, COOLCURL™ është krijuar për t’u përdorur dhe për të fjetur rehat. Shkuma elastike do të përshtatet lehtësisht me formën dhe lëvizjet e kokës suaj, duke i mbajtur flokët tuaj në vend. Falë mbushjes sonë, ju mund të vendosni sa të mëdha apo të vogla duhet të jenë kaçurrelat tuaja, pasi shkuma do t’ju lejojë t’i bëni flokët më të shtrënguar ose të lirshëm, sipas preferencave tuaja! Përdorimi i shkumës memorike në këtë lloj produkti është unik për GLOV®, për ta bërë sa më të qetë procesin e stilimit të flokëve tuaj pa ngrohje.
  • Mikrofibra teknike GLOV® që mbulon COOLCURL™ është super-absorbuese për të hequr ujin e mbetur nga flokët tuaj gjatë natës. Gjithashtu është krijuar për të qenë shumë i butë me flokët, që do të thotë se nuk do të dëmtojë strukturën natyrale të flokëve tuaj, duke shmangur elektrizimin, keputjen ose formave të padëshiruara.
  • Arrini kaçurrela të qëndrueshme me përpjekje minimale, pa patur nevoje per nxehtesi
  • Lani dhe ripërdorni stiluesin tuaj COOLCURL™ për shumë vite në vijim!
GLOV COOLCURL Heatless Hair Curling Tool
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro