Golden Sunset Fragrance Lamp

4800 Lekë

Kjo llampe shkelqen dhe rrezaton si diell.

Një llambë e praruar dhe shumë e çmuar, e bërë nga të gjitha nuancat e arit vezullues dhe e përfunduar me një kapak prej ari me shkëlqim. Kjo llambë shkëlqen aq shkëlqyeshëm sa duket sikur dielli po shkëlqen gjithmonë

Të bukura, elegante dhe të dëshirueshme – Llambat tona të Parfumit do ta mbushin botën tuaj me aromë si asgjë tjetër. Duke përdorur një teknikë djegieje katalitike, llambat tona pastrojnë, freskojnë dhe aromatizojnë në mënyrë aktive ajrin në shtëpi, duke hequr erërat e pakendshme dhe ndotësit. Perdoreni jo me shume se 30-40 min ne ndezje dhe do te perftoni nje arome te mrekullueshme duke pastruar dhe ajrin e ambientit tuaj

Out of stock

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro