Sea Breeze Lamp Fragrance

1400 Lekë

Sillni ndjenjën e ajrit të fresket të detit në shtëpinë tuaj me këtë aromë të freskët dhe të butë. Notat e ngrohta të agrumeve kombinohen me nuancat e mentes, jaseminit dhe myshkut për të krijuar një aromë të mrekullueshme emocionuese.

Parfumet tona të llambave janë prodhuar në Angli dhe përmbajnë përbërës natyralë. Me to mund  të aromatizoni, por ne te njejten kohe edhe te dezinfektoni ajrin ne ambientin tuaj

Notat e aromes :

  • Ozone
  • Jasemin
  • Myshk

250ml

Sea Breeze Lamp Fragrance

1400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro