Large Replacement Wick in Box

1120 Lekë

Zëvendësues i fitilit/gurit për përdorim me një llambë të madhe aromatike.

Me kusht që fitili të përdoret ekskluzivisht me llambat e Ashleigh & Burwood,te ndiqen udhëzimet dhe llamba të mos keqpërdoret, atëherë çdo fitil/gur do të zgjasë për rreth 250 përdorime.

Large Replacement Wick in Box

1120 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro