HEAT PRO THERMAL BRUSH 32mm

2600 Lekë

  • Teknologjia e qeramikës së bakrit, furça nxehet dy herë më shpejt dhe ruan nxehtësinë shumë më gjatë
  • Tharje ultra të shpejtë pa dëmtim nga nxehtësia, krijon modele flokësh më të qëndrueshme
  • Furça ekskluzive Nylgard™ rezistente ndaj nxehtësisë deri në 290°C
  • qimet speciale të valëzuara rezistente ndaj nxehtësisë, maja te buta për flokët dhe skalpin
  • Permireson hidratimin e  kutikulës, floket jane me te shendetshem dhe me  shkëlqim , eliminon elektrizimin dhe shpupuritjen e flokeve
  • Kapaku I furces eshte I hapur dhe ben te mundur tharjen me te shpejte dhe demtimin minimal.
  • Gjendje ne 4 masa te ndryshme rrumbullake
HEAT PRO THERMAL BRUSH 32mm

2600 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro