Essential Care Flex Medium Hair

1900 Lekë

  • Forma e saj harkuar do të thotë rehati për skalpin
  • Qimet e saj super te buta me teknologjine Memory-flex çkoklavisin edhe floket e holle dhe te trajtuar kimikisht
  • Perfekte për të krehur extension
  • I bute me flokët dhe skalpin, fale hapesirave të medha kreheri nuk mban lageshtire
  • Doreze ergonomike me veshje speciale kundra rreshkitjes
Essential Care Flex Medium Hair

1900 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro