Expert Blowout Shine Gold 45mm

2700 Lekë

 

Furçë flokësh
Teknologjia më e fundit e qeramikës, furçe e veshur me qeramikë, nxehet më shpejt dhe ruan nxehtësinë më gjate, stilim më i shpejtë dhe më i mire
Expert Blowout Shine Gold 45mm

2700 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro