Expert Care Rectangular Gold

2500 Lekë

  • Furce me qimet jonike
  • Ne secilen nga majat ka topa të butë te cilat ruajnë lëkurën e kokës nga gervishtjet
  • Jastëk i butë i rehatshëm per nje krehje te perkryer
  • Për ckoklavitje dhe stilim
  • Anti-statike
Expert Care Rectangular Gold

2500 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro