PURE TEXTURE MOLDING PASTE

1700 Lekë

• Një përzierje në formë paste me veti të shumta që jep një përfundim mat
• Jep mbajtje elastike të punueshme, lufton lagështirën dhe elektrizimin

PURE TEXTURE MOLDING PASTE

1700 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro