OWAY HBLEACH

Oway Hbleach është dekolorant i parë pa amoniak, i mbushur me tre vajra esencialë dhe gjalpë ushqyes Kukui. I butë dhe i gjithanshëm, konsistenca e kontrollueshme e bën atë ideal për teknikat balayage, fijet dhe dekolorim ne rrenje. Më në fund, një dekolorants për t’i sunduar të gjithë!

I ngre 1-6 nivele me pak ose aspak dëmtim.

500g

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro