SALTY NOT SORRY

2400 Lekë

  • Spray i ri me kripë deti: Një formulim i fuqishëm voluminoz, jo vetëm i dizajnuar, por i përdorur nga profesionistët e salloneve.Nëse ju pëlqeu Bed Head Queen BeachTM Salt Spray, do t’ju pëlqejë Salty Not SorryTM!
  • Spraji voluminoz gjithashtu u siguron flokëve një mbajtje fleksibël, hidratim të thellë dhe mbrojtje kundër lagështirës dhe elektrizimit. Përshëndetje “Volum”, lamtumirë “Elektrizim”!
  • Formuluar me kripë të Detit të Vdekur për të krijuar teksturë, Polimer Stilues që jep mbajtje dhe kontroll fleksibël ndërsa mbron flokët nga lagështia dhe elektrizimi, dhe glicerinë që lidh lagështinë brenda fibrës së flokëve për hidratim të thellë.
  • E shkëlqyeshme për të krijuar modele flokësh te rremujshem, per çdo lloj flokësh.
  • Sprucojenii në floke te thatë ose të thamponuar me peshqir nga rrënjët deri te majat, duke e mbajtur 12-15 cm larg nga flokët.Perdridhini me gishta flokët për të përmirësuar strukturën, më pas thajini me difusor ose në ajër natyral.Po është kaq e lehtë!E përkryer për flokë të gjatë dhe te mesem.
SALTY NOT SORRY

2400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro