SUBRINA ANTI-HAIR LOSS THERAPY

1800 Lekë

Ampula kundër rënies së flokëve zvogëlon në mënyrë efikase rrallimin, dobësimin dhe rënien e tepërt të flokëve. Ampulatt stimulojnë qarkullimin e gjakut, i cili ndikon pozitivisht në rigjenerimin.

Përbërësit aktivë: Ekstrakt mileti, Ekstrakt hopi, Panthenol.

Për të gjitha llojet e flokëve.

Paketimi: 5x10ml

SUBRINA ANTI-HAIR LOSS THERAPY

1800 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro