SUBRINA ANTI-HAIR LOSS SHAMPOO

800 Lekë

Shampo kundër humbjes së flokëve zvogëlon në mënyrë efikase humbjen e tepërt të flokëve, forcon flokët dhe u siguron kutikula të flokëve energji shtesë për rigjenerim. Përmirëson qarkullimin e gjakut në lëkurën e kokës dhe stimulon rritjen.

Përbërësit aktivë: Ekstrakt mileti, ekstrakt hopi.

Për burra dhe gra që shpresojnë të kthejnë shenjat e rrallimit të flokëve.

SUBRINA ANTI-HAIR LOSS SHAMPOO

800 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro