SUBRINA CURL CREAM

1600 Lekë

  • Krem që u jep flokëve kaçurrelë ose me onde fleksibilitet, definicion dhe shkëlqim.
  • Ai jep një mbajtje të lehtë që krijon kaçurrela perfekte dhe parandalon elektrizimin.
  • Ureja do t’i ushqejë flokët dhe do të parandalojë ndjesine “krokante” qe krijojne zakonisht stiluesit
  • E pershtatshme per te gjitha gjatesite e flokeve.
  • Aplikohen ne floke te tamponuar me peshqir dhe me pas vijohet me tharjen
SUBRINA CURL CREAM

1600 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro