SUBRINA HEAT PROTECT SPRAY

1200 Lekë

  • Një spray hidratues që i mbron flokët nga nxehtësia.
  • Përbërës të veçantë që reduktojne ndjeshëm dëmtimet e shkaktuara nga nxehtësia.
  • I përkryer për të gjitha llojet e flokëve para tharjes, krehjes  ose stilimit  me mjete të nxehta.
  • Perdorimi: Aplikojeni ne floke te tamponuar me peshqir ose ne floke te thate dhe vazhdoni me stilimin.
SUBRINA HEAT PROTECT SPRAY

1200 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro