Freesia & Orchid Lamp Fragrance

1400 Lekë

Përzierje lulesh dhe frutash japin nje arome me jetëgjatësi dhe gjallëruese.

Lulëzimi shperthyes I fresiave të freskëta dhe orkideve ekzotike, me një zemër frutash të portokallit dhe portokallit te kuq, që përfundon me një bazë të lëmuar myshqesh të sofistikuar.

Parfumet tona të llambave janë prodhuar në Angli dhe përmbajnë përbërës natyralë. Me to mund  të aromatizoni, por ne te njejten kohe edhe te dezinfektoni ajrin ne ambientin tuaj

Notat e aromes :

  • Freesia
  • Jasemin
  • Sandalwood

250ml

Freesia & Orchid Lamp Fragrance

1400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro