Green Bamboo Lamp Fragrance

1400 Lekë

Aroma e lehtë dhe e butë e bambusë jeshile plotësohet me notat e kastravecit, limonit dhe portokallit te kuq. Sikur të nuhasësh barin e sapoprerë, kjo aromë jashtëzakonisht e këndshme botanike do të sjellë pak nga bota e jashtme brenda shtepise tuaj.

Parfumet tona të llambave janë prodhuar në Angli dhe përmbajnë përbërës natyralë. Me to mund  të aromatizoni, por ne te njejten kohe edhe te dezinfektoni ajrin ne ambientin tuaj

Notat e aromes :

  • Qitro
  • Bambu
  • Shelg i bardhe

250ml

Green Bamboo Lamp Fragrance

1400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro