Fairy Glen Fragrance Lamp

4800 Lekë

Një peizazh magjepsës i larë në dritë magjike është frymëzimi nga  lugina e zanave.

Një mozaik vezullues i punuar me dorë në nuancat e gjelbërimit, të arit të ndezur dhe qelibarit të ngrohtë dekoron llambën tonë të parfumit Fairy Glen, e mbyllur me një kurorë ari antike.

Të bukura, elegante dhe të dëshirueshme – Llambat tona të Parfumit do ta mbushin botën tuaj me aromë si asgjë tjetër. Duke përdorur një teknikë djegieje katalitike, llambat tona pastrojnë, freskojnë dhe aromatizojnë në mënyrë aktive ajrin në shtëpi, duke hequr erërat e pakendshme dhe ndotësit. Perdoreni jo me shume se 30-40 min ne ndezje dhe do te perftoni nje arome te mrekullueshme duke pastruar dhe ajrin e ambientit tuaj

Fairy Glen Fragrance Lamp

4800 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro