Rose & White Oud Lamp Fragrance

1400 Lekë

Një aromë jashtëzakonisht e çmuar e mbushur me intrigë dhe mister, ngrihet nga zemra, duke u harmonizuar nuancat e drurit te bardhe, qelibarit të bardhë dhe levores, nën një notë të thjeshtë trëndafili.

Parfumet tona të llambave janë prodhuar në Angli dhe përmbajnë përbërës natyralë. Me to mund  të aromatizoni, por ne te njejten kohe edhe te dezinfektoni ajrin ne ambientin tuaj

Notat e aromes :

  • Trendafili maroken
  • Shkarpat e drurit
  • Levorja

250ml

Rose & White Oud Lamp Fragrance

1400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro