JET SET Blue 45mm – MEDIUM HAIR

300 Lekë

  • Kapet vetë ne floke, nuk ka nevoje per kapse
  • E butë për flokët dhe pa asnjë demtim
  • Mund te perdoren per stilim, per permanent ose krehje me volum.
JET SET Blue 45mm – MEDIUM HAIR

300 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro