JET SET Yellow 30mm – MEDIUM HAIR

300 Lekë

  • Bigudina anti-bakteriale qe mund te perdoren nga profesioniste ose jo
  • Shpëlarje perfekte , Tharje më të shpejtë dhe Sipërfaqe e butë
  • Kapet vetë ne floke, nuk ka nevoje per kapse
  • E butë për flokët dhe pa asnjë demtim
  • Mund te perdoren per stilim, per permanent ose krehje me volum.
  • Gjendje ne disa madhesi te ndryshme
JET SET Yellow 30mm – MEDIUM HAIR

300 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro