Expert Care Flex Combo

2400 Lekë

  • Dizajni fleksibël me një formë të patentuar me kthesa të dyfishta lejon zbutjen dhe stilimin.
  • Kombinim I qimeve jonike dhe qimeve 100% te derrit te eger.
  • Gjatë stilimit, forma e saj unike jep një masazh të mahnitshëm te skalpit.
  • Dorezë ergonomike me kunj ne pjesen e poshtme per ndarjen e flokeve ne seksione.
Expert Care Flex Combo

2400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro