Peacock Feather Fragrance Lamp

4800 Lekë

Te gjitha ngjyrat e palloit ne nje llambe parfumi. Nuancat verbuese, tropikale të jeshiles, floririt, vjollcës dhe argjendit vendosen në një ekran të ylbertë të mbuluar me një kurorë antike.

Të bukura, elegante dhe të dëshirueshme – Llambat tona të Parfumit do ta mbushin botën tuaj me aromë si asgjë tjetër. Duke përdorur një teknikë djegieje katalitike, llambat tona pastrojnë, freskojnë dhe aromatizojnë në mënyrë aktive ajrin në shtëpi, duke hequr erërat e pakendshme dhe ndotësit. Perdoreni jo me shume se 30-40 min ne ndezje dhe do te perftoni nje arome te mrekullueshme duke pastruar dhe ajrin e ambientit tuaj

Peacock Feather Fragrance Lamp

4800 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro