Winter Jasmine & Green Leaves Lamp Fragrance

1400 Lekë

Nën një kurorë me gjethe jeshile dhe eukalipt, lulëzon një tufe jasemini, zymbyli  dhe trëndafili i Krishtlindjes, e plotësuar nga një bazë myshku i butë dhe tokësor.

Parfumet tona të llambave janë prodhuar në Angli dhe përmbajnë përbërës natyralë. Me to mund  të aromatizoni, por ne te njejten kohe edhe te dezinfektoni ajrin ne ambientin tuaj

Notat e aromes :

  • Gjethe jeshile
  • Jasemin
  • Myshk

250ml

Winter Jasmine & Green Leaves Lamp Fragrance

1400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro