Fresh Linen Lamp Fragrance

1400 Lekë

Kjo aromë e këndshme, e freskët, e pastër dhe gjallëruese te ngjall aromën e çarçafëve të bardhë e te sapo lare, që valeviten në një erë të lehtë me nota delikate të aloes, frangipani, livandos dhe agrumeve.

Parfumet tona të llambave janë prodhuar në Angli dhe përmbajnë përbërës natyralë. Me to mund  të aromatizoni, por ne te njejten kohe edhe te dezinfektoni ajrin ne ambientin tuaj

Notat e aromes :

  • Uje
  • Portokall i kuq
  • Amber

250ml

Fresh Linen Lamp Fragrance

1400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro