SERIAL BLONDE PURPLER TONING SHAMPOO

2200 Lekë

  • Gama e kujdesit të ngjyrave nga Bed Head, me një sistem mbrojtës të ngjyrave, është përshtatur për t’u kujdesur dhe per te gjalleruar flokët e trajtuar kimikisht.
  • Shampo tonifikuese pa sulfate Serial BlondeTM Purple ofron rezultate të mahnitshme të kujdesit ndaj ngjyrave dhe largon tonet e padëshiruara tek biondet.
  • Kjo shampo ngjyrë vjollce fuqizohet nga tonet vjollce  për të ndihmuar në heqjen e toneve të verdha, përforcimin e toneve të ftohta dhe ndriçimin e flokëve biond. Ajo gjithashtu u jep shkëlqim flokëve pa jete per nje bionde mahnitese dhe plot drite!
  • Formuluar me pigment tonifikues vjollce për të neutralizuar tonet portokalli dhe të verdhë në flokët biondë, vaj orizi që është i mbushur me vitamina dhe i njohur për nxitjen e hidratimit, dhe Perla e hidrolizuar që është e njohur për të rinovuar dhe tonifikuar.
  •  Aromë e këndshme ekzotike.
  • Përdorni shampon ngjyrë vjollce sa të jetë e nevojshme. Perhapeni ne pellembe dhe masazhoni shampon në flokë të lagur. Lëreni për 1-5 minuta në varësi të efektit të dëshiruar. Shpëlajeni mirë.
  • Për rezultate më të mira, vazhdoni me balsamin riparues te Serial BlondeTM. Shmangni kontaktin me veshjet.
SERIAL BLONDE PURPLER TONING SHAMPOO

2200 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro