SUBRINA ANTI-DANDRUFF LOTION

800 Lekë

Locioni kundër zbokthit në mënyrë efektive eliminon format e rënda të zbokthit dhe parandalon atë nga përsëritja. Një kombinim efektiv i përbërësve aktivë do të ndalojë ndërtimin e qelizave të vdekura të lëkurës dhe do të qetësojë lëkurën e kokës të irrituar.

Përbërësit aktivë: Piroctone Olamine, Hexamidine Diisethionate, EhinaceaPurpurea Extract, Glicerinë.

Për të gjitha llojet e flokëve që vuajnë nga zbokthi dhe lëkura e kokës.

SUBRINA ANTI-DANDRUFF LOTION

800 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro