SUBRINA REBUILD GIFT SET

2800 Lekë

Repair Oil

  • Vaj ushqyes që ndihmon në riparimin e majave të dëmtuara, parandalon keputjen dhe shton një fund të lëmuar dhe me shkëlqim.
  • Është perfekt për majat e dëmtuara dhe dyshe, si dhe për zbutjen e elektrizimit.
  • Përbërësi aktiv: vaj Baobab.
  • Lloji i flokëve: i thatë dhe i dëmtuar

Repair Shampo

  • Shampo ushqyese që ndihmon në përmirësimin e strukturës së flokëve dhe parandalon ndarjen e majave dyshe.
  • Përbërës aktiv: Vaj Baobab, ekstrakt Baobab, Glicerinë.
  • Per flokë të thatë dhe të dëmtuar.

Repair Balsam

 

SUBRINA REBUILD GIFT SET

2800 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro