SUBRINA REPAIR OIL

1800 Lekë

  • Vaj ushqyes që ndihmon në riparimin e majave të dëmtuara, parandalon keputjen dhe shton një fund të lëmuar dhe me shkëlqim.
  • Është perfekt për majat e dëmtuara dhe dyshe, si dhe për zbutjen e elektrizimit.
  • Përbërësi aktiv: vaj Baobab.
  • Lloji i flokëve: I thatë dhe I dëmtuar.
SUBRINA REPAIR OIL

1800 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro