SUBRINA ROOT LIFT

1400 Lekë

Ky spray voluminoz  jep ngritje dhe cilësi të mahnitshme në rrënjën e flokëve.

Krijon një bazë të fortë për tharjen e flokëve, duke e lënë krehjen plot trup dhe volum.

I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve, veçanërisht për flokë të hollë dhe të imet që janë të prirur të bien dhe të duken të pajetë.

Per rezultate me te mira mund ta kombinoni me Blow dry spray.

Perdorimi: Aplikojeni në flokë të thare me peshqir duke u fokusuar ne rrenje dhe vazhdoni me tharjen sipas deshires

SUBRINA ROOT LIFT

1400 Lekë

Categories: , , , ,
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro