SUBRINA VOLUME FOAM

1500 Lekë

Një shkumë voluminoze për të gjitha llojet e flokëve që siguron mbajtje dhe strukturë të fortë.

I jep volum flokëve pa i rënduar, duke i dhënë strukturë dhe liri lëvizjeje.

E përkryer për volum per të gjitha llojet e flokëve. Per rezultate me te mira mund ta kombinoni me llakun e Subrines

Perdorimi: Aplikojeni ne floke te thare me peshqir ne gjithe gjatesine e tij. Stiloni sipas deshires.

SUBRINA VOLUME FOAM

1500 Lekë

Categories: , , , ,
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro