SUBRINA VOLUME POWDER

1700 Lekë

Puder volumi, qe jep volum ne rrenje, me efekt mat.

Rekomandohet per floke te shkurter dhe mesatar

Perdorimi: Aplikoheni ne floke te thate, lereni 2 min dhe masazoheni

SUBRINA VOLUME POWDER

1700 Lekë

Categories: , , , ,
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro