Treasure Chest Fragrance Lamp (L)

6400 Lekë

Kjo llambë aromatike do t’ju bëjë të ndiheni sikur sapo keni hasur në copëzën tuaj të vogël të thesarit.

Kush ka nevojë për thesar kur mund ta kesh këtë llambë të shndritshme në ngjyrë të verdhë te artë të punuar me dorë nga copa mozaiku pasqyrë shkëlqyese ari dhe argjendi, të kompletuar me një kapak ari antike.

Të bukura, elegante dhe të dëshirueshme – Llambat tona të Parfumit do ta mbushin botën tuaj me aromë si asgjë tjetër. Duke përdorur një teknikë djegieje katalitike, llambat tona pastrojnë, freskojnë dhe aromatizojnë në mënyrë aktive ajrin në shtëpi, duke hequr erërat e pakendshme dhe ndotësit. Perdoreni jo me shume se 30-40 min ne ndezje dhe do te perftoni nje arome te mrekullueshme duke pastruar dhe ajrin e ambientit tuaj.

Treasure Chest Fragrance Lamp (L)

6400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro