Enchanted Forest Lamp Fragrance

1400 Lekë

Notat e lavanderit dhe gjetheve të eukaliptit shkrihen në zemër të Iris wood dhe erëzave të si farat e tonkes, qelibarit dhe myshkut. Me magjinë e një lëndine ne nje pyll të izoluar, Enchanted Forest shpesh përshkruhet si një aromë më mashkullore.

Parfumet tona të llambave janë prodhuar në Angli dhe përmbajnë përbërës natyralë. Me to mund  të aromatizoni, por ne te njejten kohe edhe te dezinfektoni ajrin ne ambientin tuaj

Notat e aromes :

  • Eukalipt
  • Vetiver
  • Fara Tonka

250ml

Enchanted Forest Lamp Fragrance

1400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro