Venetian Art Fragrance Lamp (L)

6400 Lekë

Materiali artistik venecian , me formë klasike dhe me vorbulla ngjyrash  të kuqe depërtuese, blu elektrike dhe jeshile të thellë, që mbështjellin xhamin.

Këto ngjyra të thella magjike kurorezohen me një kapak ari të shndritshëm.

Të bukura, elegante dhe të dëshirueshme – Llambat tona të Parfumit do ta mbushin botën tuaj me aromë si asgjë tjetër. Duke përdorur një teknikë djegieje katalitike, llambat tona pastrojnë, freskojnë dhe aromatizojnë në mënyrë aktive ajrin në shtëpi, duke hequr erërat e pakendshme dhe ndotësit. Perdoreni jo me shume se 30-40 min ne ndezje dhe do te perftoni nje arome te mrekullueshme duke pastruar dhe ajrin e ambientit tuaj.

Venetian Art Fragrance Lamp (L)

6400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro