Anti-Tobacco Lamp Fragrance

2400 Lekë

Një përzierje e freskët borzilok, dru kedri dhe portokalli. Kjo aromë dinamike pastron ajrin nga aromat e pakëndshme dhe sidomos aromes se duhanit , ndërkohë që shpërndan një aromë të mrekullueshme të pastër dhe druri.

Parfumet tona të Aromaterapisë përmbajnë vajra esencialë dhe janë mënyra e përsosur për të qetësuar shqisat. Vjen ne paketim 500ml

Notat e aromes :

  • Borzilok
  • Dru Kedri
  • Portokall
Anti-Tobacco Lamp Fragrance

2400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro