Jasmine & Damson Lamp Fragrance

1400 Lekë

Një aromë e bukur dhe delikate lulesh vjeshtore, që krijon një ambient relaksues në të gjithë shtëpinë. Jasemini dhe zambaku mbështeten mbi një bazë të ngrohtë, kremoze prej druri sandali dhe paçuli. Dasoni i ëmbël joshëse shton thellësi për të krijuar akorde lulesh mahnitëse dhe luksoze.

Parfumet tona të llambave janë prodhuar në Angli dhe përmbajnë përbërës natyralë. Me to mund  të aromatizoni, por ne te njejten kohe edhe te dezinfektoni ajrin ne ambientin tuaj

Notat e aromes :

  • Damson
  • Jasemin
  • Druri i sandalit

250ml

Jasmine & Damson Lamp Fragrance

1400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro