Windproof Lighter

2250 Lekë

Kujdesuni për qirinjtë tuaj dhe përfitoni përvojën më të mirë të djegies me çakmakun tonë kundër erës.

Ky çakmak i hijshëm i papërshkueshëm nga era është projektuar duke pasur parasysh sigurinë, duke shfaqur një element të veçantë ndriçimi për të ndezur fitilin e qirinjve pa flakë dhe një portë ndezëse të rrëshqitshme për të fshehur elementin e ndriçimit kur nuk përdoret. Është gjithashtu i ripërdorshëm, i mundësuar nga një bateri e rikarikueshme litium-jon, e cila mund të përdoret qindra herë përpara se të mbarojë fuqia e saj.

Windproof Lighter

2250 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro