CLIPSTAR Dazzling Wave

1300 Lekë

  • Aksesori ideal i flokëve është këtu!
  • Dizajni në modë dhe kombinimi i ngjyrave të kapëseve neutrale , i bën ato një aksesor thelbësor për flokë të shëndetshëm dhe të lumtur.
CLIPSTAR Dazzling Wave

1300 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro