-20%
Original price was: 14900 Lekë.Current price is: 11920 Lekë.
-20%
Original price was: 16650 Lekë.Current price is: 13320 Lekë.
-25%
Original price was: 11900 Lekë.Current price is: 8920 Lekë.
-70%

e thatë dhe e dehidratuar

AGE DEFYING FACE MASK

Original price was: 7600 Lekë.Current price is: 2280 Lekë.
-50%
Original price was: 2700 Lekë.Current price is: 1350 Lekë.
-70%

e thatë dhe e dehidratuar

CALMING FACE MASK

Original price was: 6700 Lekë.Current price is: 2010 Lekë.
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro