-25%
Original price was: 11900 Lekë.Current price is: 8920 Lekë.

e thatë dhe e dehidratuar

BODY LOTION with Bergamot Water – 250mL

2350 Lekë
-15%
Original price was: 4400 Lekë.Current price is: 3740 Lekë.
-30%
Original price was: 2850 Lekë.Current price is: 1990 Lekë.
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro