-15%
Original price was: 5100 Lekë.Current price is: 4330 Lekë.
-15%
New
Original price was: 8350 Lekë.Current price is: 7100 Lekë.
-20%
Original price was: 16650 Lekë.Current price is: 13320 Lekë.
-25%
Original price was: 11900 Lekë.Current price is: 8920 Lekë.
-50%

e thatë dhe e dehidratuar

PERFECT SKIN CLEANSING CREAM

Original price was: 3200 Lekë.Current price is: 1600 Lekë.
-50%

e thatë dhe e dehidratuar

AWAKENING FACE MOISTURIZER

Original price was: 8900 Lekë.Current price is: 4450 Lekë.
-50%

e thatë dhe e dehidratuar

FABULOS BODY OIL

Original price was: 8600 Lekë.Current price is: 4300 Lekë.
-70%

e thatë dhe e dehidratuar

CALMING FACE MASK

Original price was: 6700 Lekë.Current price is: 2010 Lekë.
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro