-50%

e thatë dhe e dehidratuar

PERFECT SKIN CLEANSING CREAM

Original price was: 3200 Lekë.Current price is: 1600 Lekë.
-50%

e thatë dhe e dehidratuar

AWAKENING FACE MOISTURIZER

Original price was: 8900 Lekë.Current price is: 4450 Lekë.
-70%

e thatë dhe e dehidratuar

AGE DEFYING FACE MASK

Original price was: 7600 Lekë.Current price is: 2280 Lekë.
-50%
Original price was: 2700 Lekë.Current price is: 1350 Lekë.

fytyra dhe trupi

MATERIA

1400 Lekë

e thatë dhe e dehidratuar

VELUTTO

1600 Lekë
-50%

e thatë dhe e dehidratuar

FABULOS BODY OIL

Original price was: 8600 Lekë.Current price is: 4300 Lekë.
-70%

e thatë dhe e dehidratuar

CALMING FACE MASK

Original price was: 6700 Lekë.Current price is: 2010 Lekë.

fytyra dhe trupi

OWN WAY EAU DE PARFUM 100mL

19100 Lekë
-30%

fytyra dhe trupi

OWN WAY EAU DE PARFUM 10ML

Original price was: 4800 Lekë.Current price is: 3360 Lekë.
-50%

fytyra dhe trupi

SOFTENING SHAVE CREAM

Original price was: 3400 Lekë.Current price is: 1700 Lekë.
-50%

fytyra dhe trupi

REPAIRING AFTERSHAVE BALM

Original price was: 5900 Lekë.Current price is: 2950 Lekë.

fytyra dhe trupi

REMEDY HAND BALM

1500 Lekë
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro