-15%
Original price was: 5100 Lekë.Current price is: 4330 Lekë.
-15%
New
Original price was: 8350 Lekë.Current price is: 7100 Lekë.
-25%
Original price was: 11900 Lekë.Current price is: 8920 Lekë.

e thatë dhe e dehidratuar

BODY LOTION with Bergamot Water – 250mL

2350 Lekë
-15%
VJEN SË SHPEJTI
Original price was: 4400 Lekë.Current price is: 3740 Lekë.
VJEN SË SHPEJTI
1800 Lekë
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro