Cold & Flu Lamp Fragrance

2400 Lekë

Një kombinim freskues qe derivon nga eukalipti pastrues, pemës së çajit dhe trumzës. Kjo aromë  per llambat tona, do të ndihmojë në qetesimin e kokës, si dhe ne pastrimin e ajrit, për shkak të vetive të mentolit.

Parfumet tona të Aromaterapisë përmbajnë vajra esencialë dhe janë mënyra e përsosur për të qetësuar shqisat. Vjen ne paketim 500ml

Notat e aromes :

  • Pema e cajit
  • Trumez
  • Eukalipt
Cold & Flu Lamp Fragrance

2400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro