FINGERBRUSH DOUBLE BRISTLES BLACK

2200 Lekë

 

  • Një version totalisht  i ri i bestsellerit tonë!
  • Falë fijeve të tij fleksibël dhe të dyfishtë prej najloni, krehja e flokeve me Fingerbrush është shumë më e këndshme.
  •  Fijet e tij ikonike futen dy herë më thellë në flokë dhe fleksibiliteti i tyre bën të mundur zgjidhjen e nyjeve pa keputje, pa dhimbje dhe pa demtim.
  • Forma e harkuar i jep rehati skalpit dhe kontroll krehjes.

 

FINGERBRUSH DOUBLE BRISTLES BLACK

2200 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro