Relaxation Lamp Fragrance

2400 Lekë

Një kombinim relaksues dhe qetësues i barbarozës delikate, lavanderit të egër dhe sherebelës së pastër për të relaksuar shqisat tuaja dhe për të lehtësuar stresin.

Parfumet tona të Aromaterapisë përmbajnë vajra esencialë dhe janë mënyra e përsosur për të qetësuar shqisat. Vjen ne paketim 500ml

Notat e aromes :

  • Lavander
  • Barbaroze
  • Sherebele e paster
Relaxation Lamp Fragrance

2400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro