Fuchsia Fizz Fragrance Lamp

4800 Lekë

Vezulluese me ngjyra të shndritshme .

Nuancat mahnitëse rozë nga me e ndezura deri tek roza e zbehtë e petaleve, formojnë mozaikun vezullues të punuar me dorë që dekoron llambën e aromës Fuchsia Fizz. Mbyllur me një kurorë argjendi.

Të bukura, elegante dhe të dëshirueshme – Llambat tona të Parfumit do ta mbushin botën tuaj me aromë si asgjë tjetër. Duke përdorur një teknikë djegieje katalitike, llambat tona pastrojnë, freskojnë dhe aromatizojnë në mënyrë aktive ajrin në shtëpi, duke hequr erërat e pakendshme dhe ndotësit. Perdoreni jo me shume se 30-40 min ne ndezje dhe do te perftoni nje arome te mrekullueshme duke pastruar dhe ajrin e ambientit tuaj

Fuchsia Fizz Fragrance Lamp

4800 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro